Meld je direct gratis aan

De neppers ben ik helemaal zat

Malikaa profielfoto

Profiel: Malikaa (31 jaar)

Stuur bericht naar Malikaa

Sorry hoor dat het een beetje gefrustreerd overkomt maar ik ben de neppers hier helemaal zat. Je denkt een leuke afspraak te hebben gemaakt en dan komt degene niet opdagen of laat helemaal niets van zich horen. Van nu af aan ben ik dan ook een beetje voorzichtiger geworden en wil ik zien met wie ik te maken heb.

Wat mij het beste lijkt is dan ook om eerst via Skype contact te hebben. We kunnen dan ook de webcam aanzetten en al een beetje de stoute gedachten delen. Als het dan leuk is dan spreken we af, ik denk dat het dan beter werkt omdat we dan al een beetje van elkaar weten. Het liefste zou ik hebben dat alleen mannen reageren die hiermee akkoord kunnen gaan.


Eeklo op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.