Meld je direct gratis aan

Wil iemand eerst graag beter leren kennen

DokterPop profielfoto

Profiel: DokterPop (38 jaar)

Stuur bericht naar DokterPop

Wat leuk dat je op mijn foto hebt geklikt zeg. Voor mij was het wel een beetje moeilijk om mij hier toonbaar te maken en daarom heb ik niet een hele duidelijk foto en ik hoop dat je mij dit niet kwalijk neemt. Op de foto kun je wel goed mijn vormen zien en ik denk dat dit ook wel redelijk belangrijk is.

Voordat ik af wil spreken met een man zou ik deze eerst graag beter leren kennen. Dit wil ik dan graag doen via Whtasapp. Zo kunnen we leuk gaan chatten en zelfs foto’s en video’s gaan delen. We kunnen dan al meer van elkaar zien en elkaar zo ook beter leren kennen. Heb je dus Whatsapp en wil je in contact met mij komen dan kun je een berichtje achterlaten,


Peer op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.