Meld je direct gratis aan

Kun jij mij wel bijhouden?

Brusselse profielfoto

Profiel: Brusselse (42 jaar)

Stuur bericht naar Brusselse

Hoi (jongere) mannen, wat leuk zeg om hier mij voor te mogen stellen. Ik ben Lieneke en ik kom zoals je aan mijn naam al kunt zien uit Brussel maar woon nu in Leuven. Nu hoop ik hier lekkere jongere kerels te kunnen scoren om lekker mee te stoeien. Als je ouder bent dan ik dan moet ik je helaas teleurstellen want dan heb ik geen interesse.

Ben je wel jonger, en dan het liefst zo jong mogelijk dan mag je wel snel iets van je laten horen want het hebben van een jongere vent in mijn bed zorgt ervoor dat ik altijd lekker veel energie krijg en dat ik mij jong blijf voelen. Dus mannen twijfel niet en laat snel wat van je horen als je een leuke tijd wilt gaan hebben.


Leuven op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.