Meld je direct gratis aan

Een verzetje op zijn tijd zou leuk zijn

Reallylove4u profielfoto

Profiel: Reallylove4u (27 jaar)

Stuur bericht naar Reallylove4u

Het zou wel tof zijn om op zijn tijd eens een verzetje te hebben. Dit is omdat ik een alleenstaande moeder ben en het is dan best wel lastig om nieuwe contacten op te gaan doen. Er is wel een babysitter waar ik gebruik van kan maken maar ik ben niet iemand die ieder weekend naar de dancing gaat. Het zou dan ook leuk zijn als ik hier een aantal leuke mannen zou kunnen leren kennen. Het is wel duidelijk dat mensen hier afspreken voor de sex en ik ben dan ook niet direct op zoek naar een relatie. Dat wil niet zeggen dat ik hier helemaal niet voor open sta. Toch denk ik dat het beter is om te starten met een seksueel contact en dan maar eens verder te gaan kijken.


Tongeren op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.