Meld je direct gratis aan

Man gevraagd die mijn gezicht eronder wil spuiten

Elfie88 profielfoto

Profiel: Elfie88 (31 jaar)

Stuur bericht naar Elfie88

Mannen die het fijn vinden om een vrouw over het gezicht te spuiten die moeten nu echt even opletten want misschien ben ik wel naar jou op zoek. Graag zou ik dan ook in contact komen met mannen die het fijn vinden om gepijpt te worden en die het daarna lekker vinden om een vrouw in de mond en over het gezicht te spuiten.

Het pijpen mag dan best een beetje ruig gebeuren en als je dit fijn vindt dan mag je mij ook in mijn keeltje neuken. Misschien kom je dan ook wel klaar in mijn keeltje en dat lijkt mij ook best wel geil om een keer mee te gaan maken. Heb je interesse dan moet je niet langer wachten en een bericht gaan sturen.


Leuven op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.