Meld je direct gratis aan

Ik ben nog steeds op zoek naar een slaaf

loonlie profielfoto

Profiel: loonlie (29 jaar)

Stuur bericht naar loonlie

Dit is niet de eerste oproep die ik doe. Nu ben ik wel nieuw op deze website maar ik ben ook al op andere sites aan het zoeken geweest en ik schijn maar niet te kunnen vinden wat ik zoek. Eigenlijk is mijn oproep niet zo moeilijk want ik ben op zoek naar een slaaf die mij wil gehoorzamen.

Ik ben een echte strenge meesteres die over een heel arsenaal aan middelen beschikt om een slaaf te pijnigen en te kwellen als dit nodig is. Nu ben ik er wel een paar jaartjes tussenuit geweest maar ik mis dit zo erg dat ik dit graag snel weer wil gaan doen. Uiteraard zijn er geen kosten aan verbonden en gaat alles in goed overleg met de slaaf.


Mechelen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.