Meld je direct gratis aan

Rollenspellen en SM dat hoop ik te vinden

evilleather profielfoto

Profiel: evilleather (46 jaar)

Stuur bericht naar evilleather

Dag mannen, hopelijk zijn er hier mannen die dezelfde interesses hebben als ik. Waar ik van hou dat is om rollenspellen te spelen en om aan SM te doen. De echte harde SM daar ben ik niet zo fan van maar de lichtere SM zoals het vastbinden en een paar lekkere tikken uitdelen dat vind ik wel fijn.

Het lijkt me nu eens fijn om een rollenspel te spelen dat ik een meesteres ben. Zelf ben ik best wel dominant en als er onderdanige mannen zijn die met mij dit spel willen spelen dan mogen deze altijd wat laten horen. Je zult mij dan zien in een lekker spannend pakje wat van leer is en ik zal je dan streng aanpakken. Hoe we het precies gaan spelen dat kunnen we dan eerst gaan bespreken.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.