Meld je direct gratis aan

Kun jij ook door de week tijd voor mij maken?

anke39 profielfoto

Profiel: anke39 (39 jaar)

Stuur bericht naar anke39

Hallo mannen, wat ik zoek dat zal ik maar meteen vertellen. Het zou leuk zijn als ik hier een man kan vinden die het leuk zou vinden om mij een spanking te gaan geven. Dit moet dan wel op een dag door de week zijn aangezien ik in het weekeind daar geen tijd voor heb.

Wat ik zo lekker vind aan een spanking dat is dat ik zo een fijn rood kontje krijg en daar word ik zo enorm opgewonden van. Je mag dan best wel een beetje hard slaan. Het moet wel een spanking zijn waar ik echt van kan genieten en die ik dus goed voel. Wil je meer weten dan mag je contact opnemen en dan zal ik zo snel mogelijk antwoorden.


Zottegem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.