Meld je direct gratis aan

Stop je hele vuist maar in me

jazzgo profielfoto

Profiel: jazzgo (45 jaar)

Stuur bericht naar jazzgo

Dag jongens en mannen! Wat leuk om hier te zijn en laten we hopen dat ik vele reacties mag ontvangen! Wat ik zoek dat ik een man die mij eens lekker wil fisten, dus lekker met je hele vuist in mijn poesje. Extreme sex is wel iets wat echt bij mij past. Al dat brave gedoe dat hoeft van mij niet en het mag best een beetje hard zijn.

Het zal dan niet alleen bij het fisten blijven maar we kunnen dan ook nog vele andere dingen doen. Wat ik ook fijn vind dat is om lekker het zaad van een man over me heen gespoten te krijgen. Het liefste krijg ik dat dan ook zoveel mogelijk in mijn mondje zodat ik de man goed kan proeven. Heb je interesse dan laat het maar snel weten!


Leuven op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.