Meld je direct gratis aan

Heb interesse in ervaren mannen

jittajitta profielfoto

Profiel: jittajitta (20 jaar)

Stuur bericht naar jittajitta

Dag allemaal, goed dat je mijn profiel leest en het zou ook leuk zijn als je een beetje een ervaren man was met ervaring want hier ben ik naar op zoek. Tot nu toe heb ik een paar keer sex gehad maar echt veel ervaring heb ik nog niet en dat zou ik nu wel eens op willen doen.

Helaas woon ik nog wel thuis en dat maakt het wel wat lastiger om af te spreken. Misschien is het dan goed om te beginnen met een afspraak in de auto. Als dit goed bevalt kunnen we altijd nog elders gaan. Wat ik allemaal nog meer moet vertellen dat weet ik niet zo goed maar je kunt het mij natuurlijk ook vragen als je iets wilt weten.


Mortsel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.