Meld je direct gratis aan

Ben op zoek naar een man om mee te genieten

Sjaard765 profielfoto

Profiel: Sjaard765 (58 jaar)

Stuur bericht naar Sjaard765

De reden dat ik mij hier heb ingeschreven dat is omdat ik op zoek ben naar een man waar ik echt mee kan gaan genieten. Dit is dan afspreken voor een sexdate maar dan geen vluggertjes. We gaan dan alleen afspreken als we ruim de tijd hebben en dus lekkere lange sex met elkaar kunnen hebben.Er is veel mogelijk bij mij en ik ben ook ruimdenkend. Ben je een man die getrouwd is en die stiekem het wel fijn vindt om met mannen af te gaan spreken dan kun je ook contact met mij op gaan nemen. Het gaat mij echt om seksueel contact en ik heb geen interesse in een relatie. Bij mij kun je dan ook met ee gerust hart met je geheim terecht.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.