Meld je direct gratis aan

Ik wil vooral geen gezever

Forgetthepast profielfoto

Profiel: Forgetthepast (33 jaar)

Stuur bericht naar Forgetthepast

In mijn vorige relatie had ik veel gedoe en gezever en dit is dan nu ook echt niet meer waar ik naar op zoek ben. Het lijkt me nu dan ook fijn om een tijdje als vrijgezel door het leven te gaan. Nu denk ik dat ik de sex dan wel zou gaan missen dus ik ben op zoek naar een man voor alleen de sex.

Ik wil geen meerdere mannen maar gewoon één man waar ik af en toe mee af kan gaan spreken om sex met elkaar te gaan hebben. Verder hebben we dan geen enkele verplichting meer tegenover elkaar en kunnen we doen en laten waar we zin in hebben. Dit klinkt toch wel tof of niet?


Tielt op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.