Meld je direct gratis aan

Wel stel wil me eens flink gaan uitwonen

Dantertje profielfoto

Profiel: Dantertje (45 jaar)

Stuur bericht naar Dantertje

Wat ik altijd erg fijn vindt dat is om een trio te hebben met een stel. Ik ben zoals je in mijn profiel ziet staan bi en als ik tegelijkertijd sex kan hebben met zowel een man als een vrouw dan is dit voor mij ultiem genot. Ik realiseer me dat dit misschien niet eenvoudig te vinden is en ook individuele personen mogen mij daarom benaderen.

Mijn voorkeur gaat nog steeds uit naar een trio maar ik zou dan misschien twee mensen kunnen uitnodigen. Ook als dit twee mannen zijn dan is dit voor mij geen probleem. De mannen hoeven geen bi te zijn want ik hou ervan als alle aandacht op mij gericht is. Je zult dan ook zien dat ik meerdere keren kan klaarkomen.


Peer op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.