Meld je direct gratis aan

Bij mij kun je veel doen

koetje319 profielfoto

Profiel: koetje319 (37 jaar)

Stuur bericht naar koetje319

Hallo kerels, als je zoekt naar een vrouw waar je veel mee kunt doen dan kun je dat bij mij doen. Je moet er dan wel een klein bedrag voor betalen maar dan doe ik ook echt alles wat je lekker vindt. Wat ik aanbiedt is een echte girlfriend experience, dit betekend dat ik alles doe alsof ik je vriendin ben.

We beginnen dan met lekker knuffelen en dan gaan we langzaam verder met zoenen en ik tong ook echt. Verder ben ik goed in orale sex en als je het fijn vindt om klaargepijpt te worden dan kun je ook contact met mij opnemen. Je ziet dat er veel mogelijk is en ik hoor dan ook graag je wensen. Hierop zal ik je dan zo snel mogelijk een antwoord gaan sturen.


Mortsel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.