Meld je direct gratis aan

Wie kan me plezier bieden

06091977 profielfoto

Profiel: 06091977 (36 jaar)

Stuur bericht naar 06091977

Voor mijn baas ben ik regelmatig in Kortrijk, ik moet hier dan het contact met klanten gaan onderhouden. Nu is dit leuk werk maar het is in de avond ook erg saai. Ik zou dan ook graag spannende mannen leren kennen om ’s avonds mee af te kunnen spreken. Ik heb een leuke hotelkamer dus daar kunnen we gaan afspreken.

De mannen waar ik voor val dat zijn mannen die weten hoe ze een vrouw moeten plezieren. Dus geen mannen die bijna nooit sex hebben maar wel mannen die ervaring hebben. Het maakt mij niet hoe u eruit ziet en wat uw leeftijd is. Uw ervaring is belangrijker en deze zou ik dan ook graag van u horen als u reageert op mijn zoeker.


Kortrijk op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.