Meld je direct gratis aan

Aftrekken daar word ik erg geil van

gekkejetje profielfoto

Profiel: gekkejetje (40 jaar)

Stuur bericht naar gekkejetje

Weet je wat ik erg geil vindt? Dat is als ik lekker een man kan gaan aftrekken. Ik bedoel dan niet alleen aftrekken maar dit eerst en dan lekkere sex gaan hebben. Het kan ook andersom dat ik je eerst lekker ga trekken en dat ik je dan lekker klaar trek. Mochten er mannen zijn die dit ook fijn vinden dan hoor ik dat graag.

Wat ik verder fijn vindt dat is als een man zijn sperma over mijn heen spuit. Dit kan dan zijn over mijn handen als ik aan het trekken ben maar ook vind ik het heerlijk als ik de sperma in mijn mondje voel vloeien. Mijn wensen zijn wel een beetje duidelijk en ik zou graag de wensen van de mannen gaan horen.


Dendermonde op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.