Meld je direct gratis aan

Eerst chatten daarna verder

zoethoning profielfoto

Profiel: zoethoning (30 jaar)

Stuur bericht naar zoethoning

Natuurlijk vind ik het fijn om met mannen af te spreken. Hierbij heb ik wel een regel en dat is voor de veiligheid maar ook om iemand beter te leren kennen. Wat ik eerst doe dat is eerst chatten met iemand voordat ik ermee afspreek. Dit kunnen we via deze website doen maar dit is ook mogelijk via Skype of sms.

Het maakt me eigenlijk niet zoveel uit op welke manier het gebeurt maar het is wel zo dat ik niet eerder afspreek dan dat we een goed gesprek hebben gehad. Net zoals ik zal jij ook vele voorkeuren wat je lekker vindt bij de sex. Het is voor mij belangrijk dat we deze eerst bespreken zodat we daarna spetterende sex kunnen gaan hebben als we elkaar ontmoeten.


Leuven op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.