Meld je direct gratis aan

Samen lekker klaarkomen

darkboibe profielfoto

Profiel: darkboibe (25 jaar)

Stuur bericht naar darkboibe

Nu ik sinds kort uit de kast ben wil ik graag mannen ontmoeten om samen mee klaar te komen. Al met één man heb ik een sexrelatie en we proberen dan ook vaak samen klaar te komen. Het is dan fijn om al dat sperma samen te zien. Ook is het fijn om op bed te liggen en elkaar dan klaar proberen te pijpen.

De foto die laat al zien dat ik een donkere jongen ben maar het is voor mij geen probleem als er blanke mannen reageren. Het is voor mij het belangrijkste dat we een leuke tijd met elkaar gaan hebben en dit kan ik zowel met donkere als blanke mannen. Misschien kun jij mij ook nog wel dingen leren omdat ik nog niet zolang sex met mannen heb.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.