Meld je direct gratis aan

Wil een second opinion

NikkiLove profielfoto

Profiel: NikkiLove (21 jaar)

Stuur bericht naar NikkiLove

Mijn vorige vriendje heeft het uitgemaakt en hij zit me nu steeds belachelijk te maken omdat ik niet zou kunnen pijpen. Of dit nu echt waar is of dat hij het zegt om mij te kwetsen dat weet ik niet maar ik zou er wel graag achter komen. Daarom wil ik in contact komen met mannen die ervan houden om gepijpt te worden.

Dit zijn dan alleen afspraakjes voor het pijpen en verder niet. Mocht het zo zijn dat ik echt niet zo goed in pijpen ben dan kun je misschien aangeven wat ik beter kan doen. Natuurlijk hoop ik dat hij dit heeft gezegd om mij te kwetsen en verder niet. Het liefste zou ik de mening van een paar mannen krijgen.


Peer op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.