Meld je direct gratis aan

Zuigen is echt mijn passie

Sanniej profielfoto

Profiel: Sanniej (54 jaar)

Stuur bericht naar Sanniej

Op de foto kun je al een beetje zien wat mijn passie is, dit is om een man lekker te gaan zuigen. Wat ik dan vooral lekker vind dat is om de pik van een man hard te voel worden. Dat ik het best wel goed kan blijkt wel uit het feit dat al veel mannen in mijn mond zijn klaargekomen, dit is ook iets wat ik erg lekker vind.

Toch balen de mannen dan wel aangezien er dan even geen sex inzit. Als we dan even wachten dan kan ik met mijn mondje je vast wel weer lekker stijf gaan krijgen om zo onze afspraak een vervolg te gaan geven. Mocht je van pijpen houden dan zou ik graag meer van je horen en dan ben ik ook wel benieuwd waar je nog meer van houdt.


Mechelen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.