Meld je direct gratis aan

Elkaar heerlijk lang vingeren

Sandybi profielfoto

Profiel: Sandybi (41 jaar)

Stuur bericht naar Sandybi

Als ik sex heb met een man dan vind ik het altijd fijn om de harde pik in mijn mond te voelen. Wanneer ik sex heb met een vrouw dan is het altijd erg fijn om die te gaan vingeren. Dit geeft altijd een heerlijk gevoel als ik mijn vingers dan in het natte poesje van een vrouw steek.

Je weet nu dus waar ik naar op zoek ben maar er zijn nog veel meer dingen die ik lekker vind. Misschien heb jij ook wel een leuk idee en dan zouden we snel eens contact moeten hebben. Voor de duidelijkheid wil ik nog zeggen dat ik date met mannen en vrouwen maar dat ik wel alleen aan casual sex doe.


Tongeren op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.