Meld je direct gratis aan

Niet reageren als je geen knuffelaar bent

exvrouw profielfoto

Profiel: exvrouw (37 jaar)

Stuur bericht naar exvrouw

Ik zoek hier mannen die het echt fijn vinden om lekker te gaan knuffelen. Dus lekker tegen elkaar aan liggen en dan het liefste naakt. We kunnen elkaar dan vasthouden en zo lekker in de stemming gaan raken. Ik kan dan ook geen sex hebben met een vreemde. Voordat we het bed opzoeken wil ik dan altijd ook een gesprek.

Dit zijn misschien wel harde eisen maar zo zorg ik er wel voor dat de sex voor beiden lekker wordt. Het is nu wel niets voor mij om een echte relatie te hebben maar het lijkt mij wel leuk om vrienden met elkaar te worden en elkander dan net dat beetje meer te gaan geven. Misschien zijn er mannen die hier ook wel zin in hebben.


Haaltert op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.