Meld je direct gratis aan

Heb last van een chronisch sex tekort

badgirl1 profielfoto

Profiel: badgirl1 (27 jaar)

Stuur bericht naar badgirl1

Als jij je in mijn verhaal herkend dan ben je waarschijnlijk precies de man waarmee ik moet afspreken. Ik heb last van een chronisch sex tekort. Een man heb ik wel maar helaas is het zover gekomen dat we bijna geen sex meer hebben. Graag zou ik dan ook weer iemand die het wel fijn vindt om met mij het bed in te duiken.

Als jezelf in een relatie zit waarin je niet gelukkig bent dan snap je mijn verhaal denk ik wel. Ook als je single bent en geen partner voor de sex hebt dan kun je contact opnemen. Een nieuwe relatie dat wil ik absoluut niet. Mijn leven moet eerst maar eens op orde komen en daarna zien we wel weer verder. Toch sla ik een lekkere partij sex zeker niet af.


Zottegem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.