Meld je direct gratis aan

Doe mij maar een leuk voorstel

bigjackdaniels profielfoto

Profiel: bigjackdaniels (44 jaar)

Stuur bericht naar bigjackdaniels

Als je een leuk voorstel voor mij hebt dan zou ik dat graag horen en dan zouden we misschien snel een date kunnen plannen. Snel afspreken is wel belangrijk voor mij en ik ben dan ook niet zo’n type wat heel lang via internet wil praten. Het is fijn om met iemand een gesprek te hebben en dan te weten wat deze persoon allemaal fijn vindt.

Als je benieuwd bent naar wat ik allemaal fijn vindt dan kun je dat zien bij mijn interesses. Hier zie je dan ook staan dat ik ook best extreme dingen leuk vindt om te doen. Plassex is iets wat ik erg geil vindt en als er andere mannen zijn die dit ook geil vinden dan zouden we dit samen kunnen doen.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.