Meld je direct gratis aan

Ik verdien na mijn scheiding wel wat lekkers

Rainyday profielfoto

Profiel: Rainyday (33 jaar)

Stuur bericht naar Rainyday

Hallo, ik ben een leuke vrouw die afkomstig is uit Kortrijk. Nu bijna een jaar geleden ben ik gescheiden van mijn man en je kunt je voorstellen dat dit geen leuke tijd was. Nu is het dan voor mij ook wel tijd voor een beloning en ik zou dan ook graag een leuke man leren kennen.

Wat mij fijn lijkt dat is als we elkander eerst wat beter leren kennen op Whatsapp en dat we van daaruit een afspraak gaan maken. Zo kennen we elkander al een beetje en zal het vast fijn gaan worden. Mocht je er behoefte aan hebben om meer van mij te zien dan kan ik je ook altijd foto’s gaan sturen en dit kunnen we ook weer via Whatsapp doen.

 


Kortrijk op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.