Meld je direct gratis aan

Hete trucker voor losse contacten

Hetetrucker profielfoto

Profiel: Hetetrucker (47 jaar)

Stuur bericht naar Hetetrucker

Dag gasten, zoals de titel al aangeeft ben ik een trucker die door heel Vlaanderen rijdt. Het lijkt mij gewoon tof om een aantal vaste mannen te hebben waar ik onderweg dan sex mee kan hebben. Het kan dan zijn dat ik bij jou langskom maar je mag ook bij mij in de cabine stappen en dat we daar spelen.Bij mij is het allemaal mogelijk en het draait erom dat we er beide plezier aan beleven. Dus gasten laat eens wat van je horen en vertel mij ook waar je woont. Je mag overal in Vlaanderen vandaan komen aangezien ik waarschijnlijk altijd wel snel in de buurt zal zijn. We kunnen dan zien of het gezellig wordt en of er dan vaker af gaan spreken.


Turnhout op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.