Meld je direct gratis aan

Mijn man wil niet aan orale sex doen

aandachtstekort profielfoto

Profiel: aandachtstekort (44 jaar)

Stuur bericht naar aandachtstekort

Smeken dat heb ik nog net niet gedaan maar voor de rest heb ik alles geprobeerd. Het gaat hier over het hebben van orale sex en dit zou ik graag willen dat mijn man dit bij mij doet. Hij wil dit echt niet en nu ben ik dan ook op zoek naar een man die dit wel bij mij wil doen. 

Eerder heb ik wel mannen gehad die dit bij mij deden en hier heb ik altijd erg van genoten. Er zijn helaas geen speeltjes die de orale sex kunnen nabootsen dus ik moet echt op zoek naar een man. Dit moet dan wel een discrete man zijn want ik wil niet dat mijn relatie hierdoor stuk gaat. Naast het ontbreken van de orale sex is de relatie verder best goed.


Sint-Truiden op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.