Meld je direct gratis aan

Je mag mijn handen en mijn voeten binden

Veroniek77 profielfoto

Profiel: Veroniek77 (38 jaar)

Stuur bericht naar Veroniek77

Wat ik echt fijn vindt als ik sex heb dat is om aan bondage te doen. Het gevoel van machteloosheid wat je dan hebt dan is on beschrijfbaar en dat maakt het dan ook meteen echt lekker spannend. Nu zoek ik dan ook uiteraard een man die het ook leuk vindt om aan bondage te doen en daarmee wil gaan experimenteren.

Ik vind het fijn als mijn handen en en mijn voeten stevig worden vastgebonden en dat ik dan het gevoel heb dat ik geen meer op kan. Als ik dan de handen van een man over mijn lichaam voel glijden dan wordt ik helemaal heet van binnen. Kun jij mij misschien helpen om dit gevoel weer eens op korte termijn te ervaren?


Geel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.