Meld je direct gratis aan

Echte knuffelbeer voor ruimdenkende sex

Marcelino669 profielfoto

Profiel: Marcelino669 (48 jaar)

Stuur bericht naar Marcelino669

Dag, ik ben Marcellino en ik ben origine van Italiaanse afkomt. Waar ik hier op hoop dat is om een man te vinden die eerst lekker willen knuffelen met mij en daarna steeds een stapje verder willen gaan. Dit doen we dan natuurlijk met wederzijds goedvinden. We maken er dan een fijne tijd van waar we echt van elkaar genieten.Het maakt mij eerlijk gezegd niet uit wat voor soort mannen er reageren. Ook als je nog niet zoveel ervaring hebt met de mannenliefde dan mag je mij best een bericht sturen. We komen er dan vast wel uit. Ik mag dan wel een stoere man lijken maar als je eenmaal contact met mij hebt dan zal je zien dat ik een lieve man met een klein hartje ben.


Ninove op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.