Meld je direct gratis aan

Leuk stel zoekt een leuke man

geraldesss profielfoto

Profiel: geraldesss (51 jaar)

Stuur bericht naar geraldesss

Hallo, wij zijn Gerald en Esmeralda en komen uit Antwerpen. We zijn een stel wat al lange tijd bij elkaar is, toch zouden we nu op het seksuele vlak weleens wat nieuws willen proberen. Het lijkt ons leuk af te spreken met een man en daar een trio mee te hebben. Dit moet dan wel een hetero man zijn aangezien Gerald niet bi is.

Wat ons ook wel een keer geil lijkt dat is dat de vrouw sex heeft terwijl de man toekijkt. We willen dus leuke en spannende nieuwe dingen gaan proberen. Als jij de man bent die ons daarbij kan helpen dan horen we het graag. Als je een stukje jonger bent dan is dit geen probleem en kun je gewoon reageren.

 


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.