Meld je direct gratis aan

Vind het tof om een man te pijpen

LaVie profielfoto

Profiel: LaVie (37 jaar)

Stuur bericht naar LaVie

Hey hallo allemaal, ik ben Denise en ik ben een meid die echt van gezelligheid en spanning houdt. Wat ik bijvoorbeeld leuk vind is om naar de cinema te gaan of naar een café en daar gezellig een drankje te doen. Wordt het dan later op de avond dan mag het voor mij best een beetje spannender worden.

Wat ik lekker vind om te doen dat is om een man te pijpen. Waarom ik dit fijn vind dat weet ik niet precies maar van het pijpen word ik altijd wel erg gelukkig. Misschien zijn er hier wel mannen die wel zin hebben om eens af te gaan spreken. We zouden dan eerst gezellig uit kunnen gaan maar als je alleen voor de sex af wilt gaan spreken dan sta ik hier ook voor open.


Leuven op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.