Meld je direct gratis aan

Ervaring dat is bij mij het probleem

Kroci profielfoto

Profiel: Kroci (22 jaar)

Stuur bericht naar Kroci

Het is altijd al zo geweest dat ik liever met vriendinnen leuke dingen ging doen dan dat ik aandacht aan mannen besteedde. Om eerlijk te zijn vond ik mannen altijd maar vervelend in de dancings en de bar. Nu ik laatst toch eens een keer een avontuurtje voor een nacht heb gehad ben ik erachter gekomen dat ik veel te weinig ervaring heb.

Het is niet zo vreemd natuurlijk aangezien ik nog maar met een paar mannen het bed heb gedeeld. Het zou mij dan ook leuk lijken om hier een paar mannen te leren kennen waarbij ik mezelf kan gaan ontwikkelen op sexgebied. Ik studeer nog dus ik heb veel tijd om vrij af te kunnen spreken en zodoende te gaan leren.


Leuven op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.