Meld je direct gratis aan

Gewoon een gezellige en leuke vent

OhCarol profielfoto

Profiel: OhCarol (36 jaar)

Stuur bericht naar OhCarol

Waarom ik hier ben? Ja, dat is best wel een goede vraag. Echt iets specifieks zoek ik niet maar ik zou wel weer eens in contact willen komen met een leuke vent om spannende dingen mee te doen. Dit moet dan echt gezellig zijn en geen afspraakjes waar de man meteen weer gaat als die is klaargekomen.

Het lijkt me gewoon leuk om een man te vinden om leuke dingen mee te doen en waar ik ook het bed mee deel. Of het dan ook een relatie kan worden dat zien we later dan wel weer. Het gaat er eerst om dat het gezellig is en dat we beide plezier hebben. Snelle rukkers heb ik geen interesse maar gezellige mannen die willen genieten wel.


Scherpenheuvel-Zichem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.