Meld je direct gratis aan

Ik wil van genieten een kunst maken

Fleur75 profielfoto

Profiel: Fleur75 (38 jaar)

Stuur bericht naar Fleur75

Ik denk dat genieten erg belangrijk is in het leven, dit zorgt ervoor dat je gaat ontspannen en dat je daarna weer vol overgave met je werkzaamheden bezig kunt. Nu kan ik enorm gaan genieten van sex en ik zou dan ook graag een man willen leren kennen die samen met mij het genieten tot een kunst wil gaan maken.

Ben jij nu iemand die het ook niet snel afraffelt maar echt de tijd ergens voor neemt en met mij lekker langzaam wil genieten van de sex dan hoop ik dat je wilt gaan reageren. Ik ben voor veel in maar ik vind wel dat we alles in overleg moeten gaan doen. We willen er immers beide van gaan genieten en het is dan ook belangrijk dat we beide genot ervaren.


Merksplas op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.