Meld je direct gratis aan

Ik zou graag een oudere en lieve willen ontmoeten

Bottebijl profielfoto

Profiel: Bottebijl (28 jaar)

Stuur bericht naar Bottebijl

Ik zal het kort houden en ik kan je dan zeggen dat ik een spontane en zachtaardige vrouw ben. Mijn hobby’s zijn het gaan naar de film en dansen. Via deze website hoop ik een man te leren kennen waar ik gezellige dingen mee kan doen. Ik zoek dus niet alleen sex maar ook gezelligheid.

Er hoeft niet meteen een relatie uit te komen maar toch zeker wel een vriendschap. Van daaruit kunnen we kijken wat we gaan doen. De man die ik zoek moet lief en zachtaardig zijn en zin hebben met mij om te gaan. Ik kijk altijd eerst naar het karakter van een man en dan pas naar het uiterlijk en de leeftijd. Hopelijk krijg ik hier een leuke reactie van iemand.


Geraardsbergen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.