Meld je direct gratis aan

Sex met mannen uit de buurt van Antwerpen

Alberd71 profielfoto

Profiel: Alberd71 (45 jaar)

Stuur bericht naar Alberd71

Dag, ik ben Alberd en ik ben op zoek naar leuke mannen die uit de omgeving van Antwerpen komen. Met deze mannen wil ik dan graag gaan afspreken. Dit is dan uiteraard voor de sex maar we kunnen natuurlijk ook op andere manieren contact houden. Mijn ervaring is dat de sex beter is als er ook een vriendschap bij komt kijken.Nu weet ik niet wat jij allemaal van mij wilt weten en als je vragen hebt dan kun je beter ook gewoon een bericht sturen. De meeste dagen check ik mijn berichten wel en ik zal je dan ook snel een bericht terug gaan sturen. Mijn hoop is wel om snel af te spreken en niet om heel erg lang met iemand te chatten.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.