Meld je direct gratis aan

Op zoek naar een stiekeme relatie

Ekstertje profielfoto

Profiel: Ekstertje (40 jaar)

Stuur bericht naar Ekstertje

Het is zo dat ik getrouwd ben en daarom moet ik wel een beetje opletten wat ik hier allemaal neerzet. De mannen die op mij willen reageren die moeten er ook rekening mee houden dat ik een man voor de sex wil en verder niets. Ook kan ik niet bij mij thuis afspreken en dient alles in het geheim te gebeuren.

Op de foto kun je al een beetje mijn lekkere grote borsten zien en ik zou er heel erg van genieten als een man daar weer eens een keer mee zou willen spelen want dit gebeurt nu te weinig. Verdere voorkeuren die bespreek ik liever privé om niet teveel van mezelf prijs te geven. Een foto met mijn gezicht kun je krijgen als we eenmaal contact hebben.


Diksmuide op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.