Meld je direct gratis aan

Gewoon een leuk contact met een man of een vrouw

rianne profielfoto

Profiel: rianne (49 jaar)

Stuur bericht naar rianne

Iets moeilijks dat zoek ik niet. Ik ben hier gewoon op zoek naar een leuk contact met een man of een vrouw. Als je als vrouw wilt reageren dan is het wel belangrijk dat je lesbisch of biseksueel bent. Zelf ben ik bi en ik zoek dus zowel mannen als vrouwen. Dit is dan om een leuk contact mee op te bouwen.

Het leuke contact dat gaat dan gepaard met de welbekende extra’s. Ik denk dat je wel weet wat ik hiermee bedoel. Zijn jullie nu een stel en hebben jullie wel zin om eens samen met mij af te spreken dan is dit ook mogelijk. Laat maar gewoon iets over jullie zelf achter en we kunnen dan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Aalst op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.