Meld je direct gratis aan

Zoek geen platvloerse sex

ladybird78 profielfoto

Profiel: ladybird78 (35 jaar)

Stuur bericht naar ladybird78

Wat ik zoek is sex maar ik zoek niet alleen platvloerse sex. Het is voor mij ook fijn om eerst gezellig met een man te zitten en er een beetje mee te gaan knuffelen. We kunnen dan al een beetje elkaar lichaam voelen en helemaal in de stemming komen. Eerst een paar zoentjes zou ook lekker zijn.

Daarna kunnen we het bed op gaan zoeken en de volgende stap gaan nemen. We zijn dan al in de stemming en we gaan dan elkanders lichaam verkennen. Waar ik niet naar op zoek ben dat is harde of extreme sex. Wat ik zoek is een leuke man om heerlijk mee te gaan genieten zonder dat we daar al teveel vreemde dingen voor moeten doen.


Gent op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.