Meld je direct gratis aan

Laat mij al je dromen maar waarmaken

Snappie profielfoto

Profiel: Snappie (33 jaar)

Stuur bericht naar Snappie

Dag ik ben Wendy en ik hou ervan om mannen lekker te verwennen. Dit doe ik dan wel bij mij thuis en je dient er wel een klein bedrag voor over te hebben. Nu hoop ik niet dat dit je tegenhoudt om contact met mij op te nemen. Ik mag er dan wel een betaling voor vragen maar dat wil niet zeggen dat je niet zult genieten.

Ik zal er namelijk alles aan gaan doen om je te laten genieten en je een leuke tijd te laten hebben. Als je wilt weten wat ik allemaal doe dan kun je contact met mij opnemen. Ik zal je dan alles uitleggen en ook mijn tarieven laten weten. Ook voor speciale wensen kun je bij mij terecht.


Bree op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.